Styrelsen

År 2018 består styrelsen av Maja Ekström (ordförande), David Widarsson (kassör), Elin Lundell (ledamot), Mikael Risenfors (ledamot) och Sofia Proohf (ledamot).

Maja Ekström
ordförande och evenemangsansvarig

Sedan 2015 har jag haft glädjen att vara ordförande i Vildåsnan, och är ledamot i styrelsen sedan 2014. Jag bor för närvarande i Lund men kommer från jönköpingstrakten. Jag har en masterexamen i praktisk teolog och arbetar inom kyrkan. När jag är ledig tycker jag om att läsa, odla och göra utflykter till havet eller skogen. Jag blev vegetarian år 2010 och har sedan dess anat något av hur Guds kärleks höjder når bortom allt. Mitt motto är ”allt sker med lätthet” och Gal 2:19b-20 är sanningen om mitt liv.

Ni kan kontakta mig på ordforande@vildasnan.se eller event@vildasnan.se.


David Widarsson
kassör

Jag bor och jobbar i Kista utanför Stockholm, Jag har varit medlem i Vildåsnan sedan 2010 och ledamot i styrelsen sedan 2015. På fritiden umgås jag med vänner och en hel del intressen, bla. musik, cykling och data. 2007 blev jag vegetarian, vegan sedan 2010. I mitt andliga liv dras jag närmast till kväkarna och jag är uppvuxen i frikyrkan.

Ni kan kontakta mig på kassor@vildasnan.se.


Mikael Risenfors
nyhetsbrevsansvarig

Jag är en lärjunge i att aktivt arbeta för Gudsriket, men också en 25-årig göteborgare med engagemang i många frågor och bred styrelseerfarenhet. Jag är med i Kommuniteten Oikos i Hammarkullen. När jag inte släpar sig till skolan där jag läser juristprogrammet sysslar jag med civil olydnad, webbprogrammering och filosofi eller ber tidebön.

Ni kan kontakta mig på nyhetsbrev@vildasnan.se.


Ni kan kontakta mig på medlem@vildasnan.se.